Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29451
Название: Фітохімічне вивчення Impatiens balsamina L.
Другие названия: Phytochemical study of Impatiens balsamina L.
Авторы: Смольяннікова, Вікторія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;Impatiens balsamina L.;рослинна сировина;біологічно активні речовини;фітохімічне вивчення;plant material;biologically active substances;phytochemical study
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Смольяннікова, В. Фітохімічне вивчення Impatiens balsamina L. : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харків, 2023. - 67 с.
Краткий осмотр (реферат): Дана кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню сировини бальзаміна садового (Impatiens balsamina L.). У результаті проведеного фітохімічного аналізу в бальзаміну садового траві та квітках встановлено наявність полісахаридів, амінокислот, органічних і гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, танінів, антоціанів, ефірної олії, хлорофілів, каротиноїдів і визначено їх вміст. Визначено показники якості сировини.
This qualification work is devoted to the phytochemical study of raw materials of garden balsam (Impatiens balsamina L.). As a result of the phytochemical analysis, the presence of polysaccharides, amino acids, organic and hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, anthocyanins, essential oil, chlorophylls, carotenoids and their content was determined in balsam garden grass and flowers. Raw material quality indicators are determined. The work is presented on 44 pages of typewritten text, consists of an introduction, 3 chapters, conclusions and a list of used sources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29451
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Смольяннікова Вікторія, 11.02.23.pdf2,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.