Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29451
Назва: Фітохімічне вивчення Impatiens balsamina L.
Інші назви: Phytochemical study of Impatiens balsamina L.
Автори: Смольяннікова, Вікторія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;Impatiens balsamina L.;рослинна сировина;біологічно активні речовини;фітохімічне вивчення;plant material;biologically active substances;phytochemical study
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Смольяннікова, В. Фітохімічне вивчення Impatiens balsamina L. : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харків, 2023. - 67 с.
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню сировини бальзаміна садового (Impatiens balsamina L.). У результаті проведеного фітохімічного аналізу в бальзаміну садового траві та квітках встановлено наявність полісахаридів, амінокислот, органічних і гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, танінів, антоціанів, ефірної олії, хлорофілів, каротиноїдів і визначено їх вміст. Визначено показники якості сировини.
This qualification work is devoted to the phytochemical study of raw materials of garden balsam (Impatiens balsamina L.). As a result of the phytochemical analysis, the presence of polysaccharides, amino acids, organic and hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, anthocyanins, essential oil, chlorophylls, carotenoids and their content was determined in balsam garden grass and flowers. Raw material quality indicators are determined. The work is presented on 44 pages of typewritten text, consists of an introduction, 3 chapters, conclusions and a list of used sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29451
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Смольяннікова Вікторія, 11.02.23.pdf2,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.