Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Title: Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази
Authors: Ющенко, Дар`я
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;біотехнологія;ферментні препарати;сушарка;продуцент;Penicillium vitale;biotechnology;enzyme preparations;dryer;producer
Issue Date: Dec-2022
Bibliographic description (Ukraine): Ющенко, Д. Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази : кваліф. робота / наук. керівник М. Рибалкін. - Харків, 2022. - 95 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі, присвяченій технічному переоснащенню виробництва харчового ферменту глюкооксидази, розглянуто отримання ферменту мікробіологічним синтезом на основі продуцента міцеліального гриба Penicillium vitale та запропоновано на стадії сушки ферменту встановити вакуумну сушарку, що дозволить отримувати кінцевий продукт високої якості, зменшити час проведення процесу та витрати сировини.
In the qualification paper, dedicated to the technical re-equipment of the production of the food enzyme glucooxidase, the production of the enzyme by microbiological synthesis based on the producer of the mycelial fungus Penicillium vitale was considered, and it was proposed to install a vacuum dryer at the enzyme drying stage, which would allow obtaining a high-quality final product, reducing the time of the process and the consumption of raw materials.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЮЩЕНКО Дар я.pdf4,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.