Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Название: Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази
Авторы: Ющенко, Дар`я
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;біотехнологія;ферментні препарати;сушарка;продуцент;Penicillium vitale;biotechnology;enzyme preparations;dryer;producer
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Ющенко, Д. Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази : кваліф. робота / наук. керівник М. Рибалкін. - Харків, 2022. - 95 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій технічному переоснащенню виробництва харчового ферменту глюкооксидази, розглянуто отримання ферменту мікробіологічним синтезом на основі продуцента міцеліального гриба Penicillium vitale та запропоновано на стадії сушки ферменту встановити вакуумну сушарку, що дозволить отримувати кінцевий продукт високої якості, зменшити час проведення процесу та витрати сировини.
In the qualification paper, dedicated to the technical re-equipment of the production of the food enzyme glucooxidase, the production of the enzyme by microbiological synthesis based on the producer of the mycelial fungus Penicillium vitale was considered, and it was proposed to install a vacuum dryer at the enzyme drying stage, which would allow obtaining a high-quality final product, reducing the time of the process and the consumption of raw materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЮЩЕНКО Дар я.pdf4,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.