Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Назва: Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази
Автори: Ющенко, Дар`я
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;біотехнологія;ферментні препарати;сушарка;продуцент;Penicillium vitale;biotechnology;enzyme preparations;dryer;producer
Дата публікації: гру-2022
Бібліографічний опис: Ющенко, Д. Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази : кваліф. робота / наук. керівник М. Рибалкін. - Харків, 2022. - 95 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій технічному переоснащенню виробництва харчового ферменту глюкооксидази, розглянуто отримання ферменту мікробіологічним синтезом на основі продуцента міцеліального гриба Penicillium vitale та запропоновано на стадії сушки ферменту встановити вакуумну сушарку, що дозволить отримувати кінцевий продукт високої якості, зменшити час проведення процесу та витрати сировини.
In the qualification paper, dedicated to the technical re-equipment of the production of the food enzyme glucooxidase, the production of the enzyme by microbiological synthesis based on the producer of the mycelial fungus Penicillium vitale was considered, and it was proposed to install a vacuum dryer at the enzyme drying stage, which would allow obtaining a high-quality final product, reducing the time of the process and the consumption of raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЮЩЕНКО Дар я.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.