Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Title: | Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину |
Other Titles: | Improvement of the production of the antibiotic streptomycin |
Authors: | Кукоба, Вікторія |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;антибіотик;продуцент;біосинтез;ферментер;технологія;antibiotic;producer;biosynthesis;reactor;technology |
Issue Date: | Dec-2022 |
Bibliographic description (Ukraine): | Кукоба, В. Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 99 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва
антибіотика стрептоміцину, запропоновано встановити ферментер об’ємом
3,2 м3, конструкція якого дозволить проводити ферментацію з високим
ступенем асептики, з барботером, який дозволяє подавати до поживного
середовища більше кисню за одиницю часу, що позитивно вплине на процесі
життєдіяльності продуцента антибіотика. In the qualifying work devoted to the improvement of the production of the antibiotic streptomycin, it is proposed to establish a fermenter with a volume of 3.2 m3, the design of which will allow fermentation with a high degree of asepticity, with a bubbler that allows more oxygen to be supplied to the nutrient medium per unit of time, which will positively affect life process of the producer of the antibiotic. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КУКОБА Вікторія.pdf | 3,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.