Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Назва: Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину
Інші назви: Improvement of the production of the antibiotic streptomycin
Автори: Кукоба, Вікторія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;антибіотик;продуцент;біосинтез;ферментер;технологія;antibiotic;producer;biosynthesis;reactor;technology
Дата публікації: гру-2022
Бібліографічний опис: Кукоба, В. Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 99 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва антибіотика стрептоміцину, запропоновано встановити ферментер об’ємом 3,2 м3, конструкція якого дозволить проводити ферментацію з високим ступенем асептики, з барботером, який дозволяє подавати до поживного середовища більше кисню за одиницю часу, що позитивно вплине на процесі життєдіяльності продуцента антибіотика.
In the qualifying work devoted to the improvement of the production of the antibiotic streptomycin, it is proposed to establish a fermenter with a volume of 3.2 m3, the design of which will allow fermentation with a high degree of asepticity, with a bubbler that allows more oxygen to be supplied to the nutrient medium per unit of time, which will positively affect life process of the producer of the antibiotic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КУКОБА Вікторія.pdf3,26 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.