Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Название: Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину
Другие названия: Improvement of the production of the antibiotic streptomycin
Авторы: Кукоба, Вікторія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;антибіотик;продуцент;біосинтез;ферментер;технологія;antibiotic;producer;biosynthesis;reactor;technology
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Кукоба, В. Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 99 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва антибіотика стрептоміцину, запропоновано встановити ферментер об’ємом 3,2 м3, конструкція якого дозволить проводити ферментацію з високим ступенем асептики, з барботером, який дозволяє подавати до поживного середовища більше кисню за одиницю часу, що позитивно вплине на процесі життєдіяльності продуцента антибіотика.
In the qualifying work devoted to the improvement of the production of the antibiotic streptomycin, it is proposed to establish a fermenter with a volume of 3.2 m3, the design of which will allow fermentation with a high degree of asepticity, with a bubbler that allows more oxygen to be supplied to the nutrient medium per unit of time, which will positively affect life process of the producer of the antibiotic.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КУКОБА Вікторія.pdf3,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.