Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Название: Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L.
Другие названия: Phytochemical study of Asparagus sprengeri L.
Авторы: Остроух, Анастасія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет медико-фармацевтичних технологій;Asparagus sprengeri;надземна частина;хімічний склад;ground part;chemical composition
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Остроух, А. Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L. : кваліф робота / наук. керівник А. Оостроух. - Харків, 2023. - 70 с.
Краткий осмотр (реферат): Вперше проведено ідентифікацію БАР та визначення кількісного вмісту основних груп БАР у надземній частині Asparagus sprengeri. Встановлено технологічні параметри сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якості "Аспарагусу надземна частина ".
For the first time, BAS was identified and the quantitative content of the main BAS groups in oxalis leaf Asparagus sprengeri was determined. Technological parameters of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods "Asparagus sprengeri ground part ".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Остроух Анастасія, 07.02.23.pdf2,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.