Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Title: Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L.
Other Titles: Phytochemical study of Asparagus sprengeri L.
Authors: Остроух, Анастасія
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет медико-фармацевтичних технологій;Asparagus sprengeri;надземна частина;хімічний склад;ground part;chemical composition
Issue Date: Feb-2023
Bibliographic description (Ukraine): Остроух, А. Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L. : кваліф робота / наук. керівник А. Оостроух. - Харків, 2023. - 70 с.
Abstract: Вперше проведено ідентифікацію БАР та визначення кількісного вмісту основних груп БАР у надземній частині Asparagus sprengeri. Встановлено технологічні параметри сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якості "Аспарагусу надземна частина ".
For the first time, BAS was identified and the quantitative content of the main BAS groups in oxalis leaf Asparagus sprengeri was determined. Technological parameters of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods "Asparagus sprengeri ground part ".
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Остроух Анастасія, 07.02.23.pdf2,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.