Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Назва: Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L.
Інші назви: Phytochemical study of Asparagus sprengeri L.
Автори: Остроух, Анастасія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;факультет медико-фармацевтичних технологій;Asparagus sprengeri;надземна частина;хімічний склад;ground part;chemical composition
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Остроух, А. Фітохімічне вивчення сировини Asparagus sprengeri L. : кваліф робота / наук. керівник А. Оостроух. - Харків, 2023. - 70 с.
Короткий огляд (реферат): Вперше проведено ідентифікацію БАР та визначення кількісного вмісту основних груп БАР у надземній частині Asparagus sprengeri. Встановлено технологічні параметри сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якості "Аспарагусу надземна частина ".
For the first time, BAS was identified and the quantitative content of the main BAS groups in oxalis leaf Asparagus sprengeri was determined. Technological parameters of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods "Asparagus sprengeri ground part ".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29592
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Остроух Анастасія, 07.02.23.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.