Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016
Title: Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах
Other Titles: Determination of citric acid in food products
Authors: Элгамаи, Рихаб
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет по подготовке иностранных граждан;кислота лимонная;количественное определение;пищевые продукты;citric acid;quantification;food products
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Элгамаи Рихаб. Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах : квалиф. работа / науч. руководитель А. Бурьян. - Харьков, 2022. - 47 с.
Abstract: Работа посвящена разработке методик определения кислоты лимонной в качестве регулятора кислотности Е330 в составе пищевых продуктов. Работа состоит из введения, трех глав, общих выводов и списка использованной литературы.
The work is devoted to the development of methods for the determination of citric acid as a acidity regulator E330 in food. The work consists of an introduction, three chapters, general conclusions and a list of references.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Елгамаі Ріхаб.pdf
  Restricted Access
1,58 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.