Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016| Title: | Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах |
| Other Titles: | Determination of citric acid in food products |
| Authors: | Элгамаи, Рихаб |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет по подготовке иностранных граждан;кислота лимонная;количественное определение;пищевые продукты;citric acid;quantification;food products |
| Issue Date: | Jun-2022 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Элгамаи Рихаб. Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах : квалиф. работа / науч. руководитель А. Бурьян. - Харьков, 2022. - 47 с. |
| Abstract: | Работа посвящена разработке методик определения кислоты лимонной
в качестве регулятора кислотности Е330 в составе пищевых продуктов. Работа
состоит из введения, трех глав, общих выводов и списка использованной
литературы. The work is devoted to the development of methods for the determination of citric acid as a acidity regulator E330 in food. The work consists of an introduction, three chapters, general conclusions and a list of references. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Елгамаі Ріхаб.pdf Restricted Access | 1,58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.