Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016
Назва: Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах
Інші назви: Determination of citric acid in food products
Автори: Элгамаи, Рихаб
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет по подготовке иностранных граждан;кислота лимонная;количественное определение;пищевые продукты;citric acid;quantification;food products
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Элгамаи Рихаб. Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах : квалиф. работа / науч. руководитель А. Бурьян. - Харьков, 2022. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): Работа посвящена разработке методик определения кислоты лимонной в качестве регулятора кислотности Е330 в составе пищевых продуктов. Работа состоит из введения, трех глав, общих выводов и списка использованной литературы.
The work is devoted to the development of methods for the determination of citric acid as a acidity regulator E330 in food. The work consists of an introduction, three chapters, general conclusions and a list of references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Елгамаі Ріхаб.pdf
  Обмежений доступ
1,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.