Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016
Назва: | Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах |
Інші назви: | Determination of citric acid in food products |
Автори: | Элгамаи, Рихаб |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет по подготовке иностранных граждан;кислота лимонная;количественное определение;пищевые продукты;citric acid;quantification;food products |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Элгамаи Рихаб. Определение кислоты лимонной в пищевых продуктах : квалиф. работа / науч. руководитель А. Бурьян. - Харьков, 2022. - 47 с. |
Короткий огляд (реферат): | Работа посвящена разработке методик определения кислоты лимонной
в качестве регулятора кислотности Е330 в составе пищевых продуктов. Работа
состоит из введения, трех глав, общих выводов и списка использованной
литературы. The work is devoted to the development of methods for the determination of citric acid as a acidity regulator E330 in food. The work consists of an introduction, three chapters, general conclusions and a list of references. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30016 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Елгамаі Ріхаб.pdf Обмежений доступ | 1,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.