Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030
Название: The anthocyanins of black currant husks studying
Другие названия: Вивчення антоціанітів вичавок смородини чорної
Авторы: El Mamoune, Firdaousse
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;antocyanins;qualitative determination;quantitative determination
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: El Mamoune Firdaousse. The anthocyanins of black currant husks studying : qualification work / supervisor V. Kuznietsova. - Kharkiv, 2022. - 49 p.
Краткий осмотр (реферат): Literature data about classification, distribution, biosynthesis and uses of antocyanins and plant containing anthocyanins was systematized. The literature review of medicinal plants containing anthocyanins was studied. Qualitative and quantitative determination of anthocyans in black currant husks was carried out. The presence of 5 anthocyans, such as malvidin–3-О glucoside, malvidin-3,5-diglucoside, pelargonidin-3-О-glucoside, cyanidin-3-О glucoside, cyanidin-3,5-diglucoside were determined in black currant husks extract. It was determined that content of of anthocyans in in black currant husksare was 1,76%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ель Мамуне Фірдауссе El Mamoune Firdaousse.pdf
  Restricted Access
1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.