Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030
Название: | The anthocyanins of black currant husks studying |
Другие названия: | Вивчення антоціанітів вичавок смородини чорної |
Авторы: | El Mamoune, Firdaousse |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;antocyanins;qualitative determination;quantitative determination |
Дата публикации: | июн-2022 |
Библиографическое описание: | El Mamoune Firdaousse. The anthocyanins of black currant husks studying : qualification work / supervisor V. Kuznietsova. - Kharkiv, 2022. - 49 p. |
Краткий осмотр (реферат): | Literature data about classification, distribution, biosynthesis and uses of antocyanins and plant containing anthocyanins was systematized. The literature review of medicinal plants containing anthocyanins was studied. Qualitative and quantitative determination of anthocyans in black currant husks was carried out. The presence of 5 anthocyans, such as malvidin–3-О glucoside, malvidin-3,5-diglucoside, pelargonidin-3-О-glucoside, cyanidin-3-О glucoside, cyanidin-3,5-diglucoside were determined in black currant husks extract. It was determined that content of of anthocyans in in black currant husksare was 1,76%. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ель Мамуне Фірдауссе El Mamoune Firdaousse.pdf Restricted Access | 1,02 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.