Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030| Назва: | The anthocyanins of black currant husks studying |
| Інші назви: | Вивчення антоціанітів вичавок смородини чорної |
| Автори: | El Mamoune, Firdaousse |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;antocyanins;qualitative determination;quantitative determination |
| Дата публікації: | чер-2022 |
| Бібліографічний опис: | El Mamoune Firdaousse. The anthocyanins of black currant husks studying : qualification work / supervisor V. Kuznietsova. - Kharkiv, 2022. - 49 p. |
| Короткий огляд (реферат): | Literature data about classification, distribution, biosynthesis and uses of antocyanins and plant containing anthocyanins was systematized. The literature review of medicinal plants containing anthocyanins was studied. Qualitative and quantitative determination of anthocyans in black currant husks was carried out. The presence of 5 anthocyans, such as malvidin–3-О glucoside, malvidin-3,5-diglucoside, pelargonidin-3-О-glucoside, cyanidin-3-О glucoside, cyanidin-3,5-diglucoside were determined in black currant husks extract. It was determined that content of of anthocyans in in black currant husksare was 1,76%. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30030 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ель Мамуне Фірдауссе El Mamoune Firdaousse.pdf Обмежений доступ | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.