Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Title: Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam.
Other Titles: Фітохімічне вивчення Lactuca sativa var. romana Lam.
Authors: Kaous, Ilias
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;Romaine lettuce (Lactuca sativa var. romana Lam.);qualitative analysis;quantitative analysis;салат ромен (Lactuca sativa var. romana Lam.);якісний аналіз;кількісний аналіз
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Kaous Ilias. Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv. 2022. - 47 p.
Abstract: The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, saponins, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Romaine lettuce leaves.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, жирних кислот), показники якості, технологічні параметри салату ромен листя.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Каоус Іліас Ilias KAOUS.pdf
  Restricted Access
3,25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.