Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Название: | Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. |
Другие названия: | Фітохімічне вивчення Lactuca sativa var. romana Lam. |
Авторы: | Kaous, Ilias |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;Romaine lettuce (Lactuca sativa var. romana Lam.);qualitative analysis;quantitative analysis;салат ромен (Lactuca sativa var. romana Lam.);якісний аналіз;кількісний аналіз |
Дата публикации: | июн-2022 |
Библиографическое описание: | Kaous Ilias. Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv. 2022. - 47 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The qualification work presents the results of the study of the qualitative
composition and quantitative content of biologically active substances
(polysaccharides, hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, saponins, fatty
acids), quality indicators, technological parameters of Romaine lettuce leaves. В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, жирних кислот), показники якості, технологічні параметри салату ромен листя. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Каоус Іліас Ilias KAOUS.pdf Restricted Access | 3,25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.