Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Название: Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam.
Другие названия: Фітохімічне вивчення Lactuca sativa var. romana Lam.
Авторы: Kaous, Ilias
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;Romaine lettuce (Lactuca sativa var. romana Lam.);qualitative analysis;quantitative analysis;салат ромен (Lactuca sativa var. romana Lam.);якісний аналіз;кількісний аналіз
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Kaous Ilias. Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv. 2022. - 47 p.
Краткий осмотр (реферат): The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, saponins, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Romaine lettuce leaves.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, жирних кислот), показники якості, технологічні параметри салату ромен листя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Каоус Іліас Ilias KAOUS.pdf
  Restricted Access
3,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.