Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Назва: Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam.
Інші назви: Фітохімічне вивчення Lactuca sativa var. romana Lam.
Автори: Kaous, Ilias
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;faculty for foreign citizens’ education;Romaine lettuce (Lactuca sativa var. romana Lam.);qualitative analysis;quantitative analysis;салат ромен (Lactuca sativa var. romana Lam.);якісний аналіз;кількісний аналіз
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Kaous Ilias. Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv. 2022. - 47 p.
Короткий огляд (реферат): The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, saponins, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Romaine lettuce leaves.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, жирних кислот), показники якості, технологічні параметри салату ромен листя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каоус Іліас Ilias KAOUS.pdf
  Обмежений доступ
3,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.