Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30116
Назва: Разработка состава сиропа с экстрактом куркумина
Інші назви: Development of the composition of the syrup with curcumin extract
Автори: Абдессамад, Муфти
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;факультет з підготовки іноземних громадян;антиоксидантное действие;куркумин;сироп;технология;antioxidant action;curcumin;syrup;technology
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Абдессамад Муфти. Разработка состава сиропа с экстрактом куркумина : квалиф. работа / науч. руководитель Е. Рубан. - Харьков, 2022. - 64 с.
Короткий огляд (реферат): Этиопатогенетические аспекты многих заболеваний, в том числе сахарного диабета, ишемической болезни сердца связаны с усилением процессов перекисного окисления липидов в организме человека. В связи с этим был разработан состав и технология сиропа с экстрактом куркумина. В качестве основы сиропа был использован сорбит, как загуститель глицерин и натрия бензоат как консервант.
Etiopathogenetic aspects of many diseases, including diabetes mellitus, coronary heart disease, are associated with increased lipid peroxidation processes in the human body. In this regard, the composition and technology of syrup with curcumin extract was developed. Sorbitol was used as the basis of the syrup, glycerin as a thickener and sodium benzoate as a preservative.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30116
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мутфі Абдессамад.pdf
  Обмежений доступ
1,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.