Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806
Название: Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації
Другие названия: Pharmaceutical information as a component of continuous professional development of a practical pharmacy specialist
Авторы: Гой, Павло
Ключевые слова: кафедра соціальної фармації;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;фармацевтична інформація;фахівці фармації;рівень кваліфікації;інформаційні джерела;pharmaceutical information;pharmacy specialists;qualification level;information sources
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Гой, П. Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації : кваліф. робота / наук. керівник І. Кубарєва. - Харків, 2023. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та методів отримання, обробки та передачі інформації в галузі фармації , а також її використання для підтримки прийняття рішень в клінічній практиці та інших аспектах фармацевтичної діяльності , а також вивчення ефективності різних джерел та їх впливу на якість рішення , прийнятими фахівцями практичної фармації.
The qualification work is devoted to research and methods of obtaining, processing and transmitting information in the field of pharmacy, as well as its use to support decision-making in clinical practice and other aspects of pharmaceutical activity, as well as studying the effectiveness of various sources and their influence on the quality of decisions made by specialists in practical pharmacy
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гой Павло 13.06. 2023.pdf745,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.