Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806
Назва: Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації
Інші назви: Pharmaceutical information as a component of continuous professional development of a practical pharmacy specialist
Автори: Гой, Павло
Теми: кафедра соціальної фармації;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;фармацевтична інформація;фахівці фармації;рівень кваліфікації;інформаційні джерела;pharmaceutical information;pharmacy specialists;qualification level;information sources
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Гой, П. Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації : кваліф. робота / наук. керівник І. Кубарєва. - Харків, 2023. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та методів отримання, обробки та передачі інформації в галузі фармації , а також її використання для підтримки прийняття рішень в клінічній практиці та інших аспектах фармацевтичної діяльності , а також вивчення ефективності різних джерел та їх впливу на якість рішення , прийнятими фахівцями практичної фармації.
The qualification work is devoted to research and methods of obtaining, processing and transmitting information in the field of pharmacy, as well as its use to support decision-making in clinical practice and other aspects of pharmaceutical activity, as well as studying the effectiveness of various sources and their influence on the quality of decisions made by specialists in practical pharmacy
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гой Павло 13.06. 2023.pdf745,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.