Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806
Title: | Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації |
Other Titles: | Pharmaceutical information as a component of continuous professional development of a practical pharmacy specialist |
Authors: | Гой, Павло |
Keywords: | кафедра соціальної фармації;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;фармацевтична інформація;фахівці фармації;рівень кваліфікації;інформаційні джерела;pharmaceutical information;pharmacy specialists;qualification level;information sources |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Гой, П. Фармацевтична інформація як складова неперервного професійного розвитку фахівця практичної фармації : кваліф. робота / наук. керівник І. Кубарєва. - Харків, 2023. - 53 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та методів отримання,
обробки та передачі інформації в галузі фармації , а також її використання для
підтримки прийняття рішень в клінічній практиці та інших аспектах
фармацевтичної діяльності , а також вивчення ефективності різних джерел та їх
впливу на якість рішення , прийнятими фахівцями практичної фармації. The qualification work is devoted to research and methods of obtaining, processing and transmitting information in the field of pharmacy, as well as its use to support decision-making in clinical practice and other aspects of pharmaceutical activity, as well as studying the effectiveness of various sources and their influence on the quality of decisions made by specialists in practical pharmacy |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30806 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гой Павло 13.06. 2023.pdf | 745,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.