Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3178
Назва: Bибір антимікробних консервантів, коригентів смаку і запаху для суспензії на основі ніфуроксазиду
Інші назви: Bыбор антимикробньгх консервантов, корригентов вкуса и запаха для суспензии на основе нифуроксазида
The choice of antimicrobial preservatives, flavours for the suspension based on nifuroxaside
Автори: Науменок, Л. Г.
Науменок, Л. Г.
Naumenok, L. G.
Теми: ніфуроксазид;нифуроксазид;nifuroxaside
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Науменок, Л. Г. Bибір антимікробних консервантів, коригентів смаку і запаху для суспензії на основі ніфуроксазиду / Л. Г. Науменок // Bісник фармації. - 2013. - № 2. - С. 15-17.
Короткий огляд (реферат): Вивчена ефективність консервантів у суспензії на основі ніфуроксазиду з їх різним складом і концентрацією, обґрунтовано та експериментально підтверджено раціональний склад допоміжних речовин: коригентів запаху і смаку лікарського засобу у вигляді суспензії.
Изучена эффективность консервантов суспензии, обоснован и экспериментально подтвержден рациональный состав вспомогательных веществ: корригентов запаха и вкуса.
The efficiency of preservatives of the suspension has been studied; the rational composition of excipients (correctives of odour and taste) has been grounded and experimentally confirmed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3178
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-17(1).pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.