Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32278
Название: Фітохімічне вивчення Spiraea media F. Schmidt
Другие названия: Phytochemical study of Spiraea media F. Schmidt
Авторы: Савчук, Оксана
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;освітня програма Фармація;фармацевтичний факультет;фітохімічне дослідження;показники якості сировини;таволга середня;розові;phytochemical research;raw material quality indicators;Spiraea media F.Schmidt;Rosaceae Juss.
Дата публикации: фев-2024
Библиографическое описание: Савчук, О. Фітохімічне вивчення Spiraea media F. Schmidt : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Процька. - Харків, 2024. - 66 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено результати дослідження якісного складу та визначення кількісного вмісту та показників якості трави таволги середньої. У траві таволги середньої виявлено кумарини, флавоноїди, гідроксикоричні та амінокислоти, визначено вміст гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, поліфенолів, стероїдних сполук та мінеральних елементів. Визначено показники якості трави таволги середньої. Одержано настойку з трави таволги середньої та досліджено її протимікробну активність. Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків та переліку використаних джерел літератури. Робота викладена на 52 сторінках, з яких 41 сторінки основного тексту, включає 10 таблиці та 12 рисунків, 57 джерел літератури.
The qualification work include the results of identification, determination of the quantitative content and quality indicators of Spiraea media F.Schmidt herb. Coumarins, flavonoids, hydroxycinnamic and aminoacids, were found in the herb of Spiraea media F.Schmidt, the content of flavonoids, hydroxycinnamic acids, polyphenols, steroids and mineral elements was determined. The quality indicators of the Spiraea media F.Schmidt herb were determined. A tincture of the Spiraea media F.Schmidt herb was obtained and its antimicrobial activity was investigated. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices. The work is presented on 52 pages, 41 of them are the main text, includes 10 tables and 12 figures, 57 literature sources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32278
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Савчук Оксана, 09.02.2024.pdf2,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.