Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238
Название: | Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів |
Другие названия: | Development of quality control methods of afi gel for the treatment of inflammatory joint diseases |
Авторы: | Уйван, Ірина |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;освітня програма Фармація;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;стандартизація;контроль якості;екстракт кори верби білої;гель;фізико-хімічні методи аналізу;standardisation;quality control;white willow bark extract;gel;physicochemical methods of analysis |
Дата публикации: | фев-2024 |
Библиографическое описание: | Уйван, І. Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів : кваліф. робота / наук. керівник Л. Сидоренко. - Харків, 2024. - 65 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено методики для стандартизації та проведення контролю якості сухого екстракту кори верби білої, складового гелю для лікування запальних захворювань суглобів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел, викладена на 48 сторінках, включає 8 таблиць, 14 рисунків та 31 джерело літератури. Methods for standardisation and quality control of white willow bark dry extract, a component of the gel for the treatment of inflammatory joint diseases, have been developed. The qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, is presented on 48 pages, includes 8 tables, 14 figures and 31 references. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Уйван Ірина, 12.02.24.pdf | 3,14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.