Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238
Назва: Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів
Інші назви: Development of quality control methods of afi gel for the treatment of inflammatory joint diseases
Автори: Уйван, Ірина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;освітня програма Фармація;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;стандартизація;контроль якості;екстракт кори верби білої;гель;фізико-хімічні методи аналізу;standardisation;quality control;white willow bark extract;gel;physicochemical methods of analysis
Дата публікації: лют-2024
Бібліографічний опис: Уйван, І. Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів : кваліф. робота / наук. керівник Л. Сидоренко. - Харків, 2024. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено методики для стандартизації та проведення контролю якості сухого екстракту кори верби білої, складового гелю для лікування запальних захворювань суглобів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел, викладена на 48 сторінках, включає 8 таблиць, 14 рисунків та 31 джерело літератури.
Methods for standardisation and quality control of white willow bark dry extract, a component of the gel for the treatment of inflammatory joint diseases, have been developed. The qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, is presented on 48 pages, includes 8 tables, 14 figures and 31 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Уйван Ірина, 12.02.24.pdf3,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.