Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238
Title: | Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів |
Other Titles: | Development of quality control methods of afi gel for the treatment of inflammatory joint diseases |
Authors: | Уйван, Ірина |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;освітня програма Фармація;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;стандартизація;контроль якості;екстракт кори верби білої;гель;фізико-хімічні методи аналізу;standardisation;quality control;white willow bark extract;gel;physicochemical methods of analysis |
Issue Date: | Feb-2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Уйван, І. Розробка методів контролю якості афі гелю для лікування запальних захворювань суглобів : кваліф. робота / наук. керівник Л. Сидоренко. - Харків, 2024. - 65 с. |
Abstract: | Розроблено методики для стандартизації та проведення контролю якості сухого екстракту кори верби білої, складового гелю для лікування запальних захворювань суглобів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел, викладена на 48 сторінках, включає 8 таблиць, 14 рисунків та 31 джерело літератури. Methods for standardisation and quality control of white willow bark dry extract, a component of the gel for the treatment of inflammatory joint diseases, have been developed. The qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, is presented on 48 pages, includes 8 tables, 14 figures and 31 references. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33238 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Уйван Ірина, 12.02.24.pdf | 3,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.