Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196
Название: | Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою |
Другие названия: | Developing a recipe for natural soap for people with sensitive skin |
Авторы: | Серенко, А. С. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;косметичні засоби;мило;рослинні екстракти;лікарська рослинна сировина;показники якості;skin;cosmetics;soft dosage form;plant extracts;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
Дата публикации: | фев-2025 |
Библиографическое описание: | Серенко, А. С. Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 53 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню рецептури
натурального мила для людей із чутливою шкірою. Робота містить
вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки,
перелік використаних джерел, додатки, викладена на 48 сторінках.
Робота містить 6 таблиць, 2 рисунка, список літератури містить 32
джерела. The qualification work is devoted to the development of a natural soap recipe for people with sensitive skin. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 48 pages. The work is illustrated with 6 tables, 2 figures. The list of references contains 32 sources of literature. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СЕРЕНКО Анастасія Кваліфікаційна робота.pdf | 575,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.