Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196
Название: Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою
Другие названия: Developing a recipe for natural soap for people with sensitive skin
Авторы: Серенко, А. С.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;косметичні засоби;мило;рослинні екстракти;лікарська рослинна сировина;показники якості;skin;cosmetics;soft dosage form;plant extracts;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Серенко, А. С. Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробленню рецептури натурального мила для людей із чутливою шкірою. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 48 сторінках. Робота містить 6 таблиць, 2 рисунка, список літератури містить 32 джерела.
The qualification work is devoted to the development of a natural soap recipe for people with sensitive skin. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 48 pages. The work is illustrated with 6 tables, 2 figures. The list of references contains 32 sources of literature.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СЕРЕНКО Анастасія Кваліфікаційна робота.pdf575,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.