Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196
Назва: | Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою |
Інші назви: | Developing a recipe for natural soap for people with sensitive skin |
Автори: | Серенко, А. С. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;косметичні засоби;мило;рослинні екстракти;лікарська рослинна сировина;показники якості;skin;cosmetics;soft dosage form;plant extracts;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Серенко, А. С. Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 53 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню рецептури
натурального мила для людей із чутливою шкірою. Робота містить
вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки,
перелік використаних джерел, додатки, викладена на 48 сторінках.
Робота містить 6 таблиць, 2 рисунка, список літератури містить 32
джерела. The qualification work is devoted to the development of a natural soap recipe for people with sensitive skin. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 48 pages. The work is illustrated with 6 tables, 2 figures. The list of references contains 32 sources of literature. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СЕРЕНКО Анастасія Кваліфікаційна робота.pdf | 575,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.