Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196
Title: | Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою |
Other Titles: | Developing a recipe for natural soap for people with sensitive skin |
Authors: | Серенко, А. С. |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;косметичні засоби;мило;рослинні екстракти;лікарська рослинна сировина;показники якості;skin;cosmetics;soft dosage form;plant extracts;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
Issue Date: | Feb-2025 |
Bibliographic description (Ukraine): | Серенко, А. С. Розроблення рецептури натурального мила для людей з чутливою шкірою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 53 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню рецептури
натурального мила для людей із чутливою шкірою. Робота містить
вступ, огляд літератури, експериментальна частина, висновки,
перелік використаних джерел, додатки, викладена на 48 сторінках.
Робота містить 6 таблиць, 2 рисунка, список літератури містить 32
джерела. The qualification work is devoted to the development of a natural soap recipe for people with sensitive skin. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 48 pages. The work is illustrated with 6 tables, 2 figures. The list of references contains 32 sources of literature. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34196 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СЕРЕНКО Анастасія Кваліфікаційна робота.pdf | 575,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.