Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Название: Dehydration and drying of honey for pharmacological stability
Авторы: Tarapata, M.
Manskiy, O.
Kukhtenko, O
Ключевые слова: honey
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Tarapata, M. Dehydration and drying of honey for pharmacological stability / M. Tarapata, O. Manskiy, O. Kukhtenko // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 302-305.
Краткий осмотр (реферат): Honey is a natural bee product with a rich history of use. Honey was valued for its medicinal properties and was used to treat chronic diseases, wounds, soothe a sore throat, and alleviate various ailments. As the demand for honey continues to grow, advances in dehydration technology will play a significant role in ensuring product quality and sustainability in the pharmaceutical, cosmetic and food industries.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 302-305.pdf250,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.