Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Назва: Dehydration and drying of honey for pharmacological stability
Автори: Tarapata, M.
Manskiy, O.
Kukhtenko, O
Теми: honey
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Tarapata, M. Dehydration and drying of honey for pharmacological stability / M. Tarapata, O. Manskiy, O. Kukhtenko // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 302-305.
Короткий огляд (реферат): Honey is a natural bee product with a rich history of use. Honey was valued for its medicinal properties and was used to treat chronic diseases, wounds, soothe a sore throat, and alleviate various ailments. As the demand for honey continues to grow, advances in dehydration technology will play a significant role in ensuring product quality and sustainability in the pharmaceutical, cosmetic and food industries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 302-305.pdf250,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.