Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Назва: | Dehydration and drying of honey for pharmacological stability |
Автори: | Tarapata, M. Manskiy, O. Kukhtenko, O |
Теми: | honey |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Tarapata, M. Dehydration and drying of honey for pharmacological stability / M. Tarapata, O. Manskiy, O. Kukhtenko // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 302-305. |
Короткий огляд (реферат): | Honey is a natural bee product with a rich history of use. Honey was valued for its medicinal properties and was used to treat chronic diseases, wounds, soothe a sore throat, and alleviate various ailments. As the demand for honey continues to grow, advances in dehydration technology will play a significant role in ensuring product quality and sustainability in the pharmaceutical, cosmetic and food industries. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 302-305.pdf | 250,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.