Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35457
Название: Development of the composition of a syrup with Pau D’Arco extract
Другие названия: Розробка складу сиропу з екстрактом Пау Д’Арко
Авторы: Ouakrim Safae
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;pharmaceutical faculty;department of industrial technology of medicines and cosmetics;educational program Pharmacy;syrup;Pau D’arco extract;composition;sorbitol;organoleptic characteristics;сироп;екстракт Пау Д'Арко;склад;сорбітол;органолептичні характеристики;КР-2025
Дата публикации: июн-2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Ouakrim Safae. Development of the composition of a syrup with Pau D’Arco extract : qualification work / scientific supervisor A. Sichkar. - Kharkiv, 2025. - 55 p.
Краткий осмотр (реферат): The relevance of the development of a syrup with Pau D’arco extract is theoretically and experimentally substantiated in the qualification work. The properties of several pharmaceutical syrup formulations containing different concentrations of sorbitol were compared. The rational composition of the new medicine has been substantiated based on the results of organoleptic, physical and chemical properties studies. The work consists of the parts: introduction, literature review, choice of research methods, experimental part, conclusions, list of reference sources, total volume of work 40 pages, contains 6 tables, 8 figures, 34 literature sources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35457
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Укрім Сафа.pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.