Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35457
Назва: Development of the composition of a syrup with Pau D’Arco extract
Інші назви: Розробка складу сиропу з екстрактом Пау Д’Арко
Автори: Ouakrim Safae
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;pharmaceutical faculty;department of industrial technology of medicines and cosmetics;educational program Pharmacy;syrup;Pau D’arco extract;composition;sorbitol;organoleptic characteristics;сироп;екстракт Пау Д'Арко;склад;сорбітол;органолептичні характеристики;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Ouakrim Safae. Development of the composition of a syrup with Pau D’Arco extract : qualification work / scientific supervisor A. Sichkar. - Kharkiv, 2025. - 55 p.
Короткий огляд (реферат): The relevance of the development of a syrup with Pau D’arco extract is theoretically and experimentally substantiated in the qualification work. The properties of several pharmaceutical syrup formulations containing different concentrations of sorbitol were compared. The rational composition of the new medicine has been substantiated based on the results of organoleptic, physical and chemical properties studies. The work consists of the parts: introduction, literature review, choice of research methods, experimental part, conclusions, list of reference sources, total volume of work 40 pages, contains 6 tables, 8 figures, 34 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35457
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Укрім Сафа.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.