Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35557| Назва: | До питання впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах з виробництва дієтичних добавок |
| Автори: | Лебединець, В. О. Сагайдак-Нікітюк, Р. В. |
| Теми: | дієтичні добавки;систем управління безпечністю харчових продуктів |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Лебединець, В. О. До питання впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах з виробництва дієтичних добавок / В. О. Лебединець, Р. В. Сагайдак-Нікітюк // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 248-250. |
| Короткий огляд (реферат): | Поширення концепції здорового способу життя взагалі та здорового харчування зокрема зумовлює чітку позитивну тенденцію до збільшення питомої ваги дієтичних добавок (ДД) серед інших категорій товарів «аптечного кошика», причому як у грошовому, так і в матеріальному вираженні. Ці продукти, частина з яких має біотехнологічне походження, стають дедалі більш популярними, адже саме статус харчового продукту згідно із чинним національним законодавством надає низку переваг для виробників. Так, на відміну від лікарських засобів, ДД не передбачають державної реєстрації, до підприємств з виробництва ДД не висуваються ліцензійні вимоги, засновані на належній виробничій практиці, а вимоги до реклами й просування суттєво більш спрощені. Немало важливим також є можливість реалізації цієї продукції через широку торговельну мережу, а не тільки через аптечні заклади, як лікарські засоби. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35557 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 248-250.pdf | 146,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.