Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Название: Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною настойкою
Авторы: Куценко, С. А.
Куценко, С. О.
Kytsenko, S. A.
Ключевые слова: капсули;технологія;крохмаль картопляний;магнію карбонат основний;мікрокристалічна целюлоза;сіліфікована мікрокристалічна целюлоза;саpcules;tecnology;potato starch;basic magnesium carbonat;microcrystallin cellulose
Дата публикации: 2013
Издательство: «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика.
Библиографическое описание: Куценко, С. А. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною на-стойкою/ С. А. Куценко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. – 2013. - № 22(4). – С. 286 – 292.
Краткий осмотр (реферат): За допомогою комплекса фізико-хімічних і технологічних досліджень були вивчені властивості крохмалю картопляного, магнію карбонату основного, мікрокристалічної целюлози, сіліфікованої мікрокристалічної целюлози. Встановлено, за ступенем пористості вищі показники мають сіліфікована мікрокристалічна целюлоза 50 та магнію карбонат основний, а за ступенем вологоутримання мікрокристалічна целюлоза та сіліфікована мікрокритсалічна целюлоза. Втсановлена доцільність подальших досліджень по встановленню раціонального складу твердої лікарської форми у вигляді капсул зі складної настойки з використанням мікрокристалічної целюллози як носія діючої речовини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Куценко.pdf21,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.