Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Назва: | Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною настойкою |
Автори: | Куценко, С. А. Куценко, С. О. Kytsenko, S. A. |
Теми: | капсули;технологія;крохмаль картопляний;магнію карбонат основний;мікрокристалічна целюлоза;сіліфікована мікрокристалічна целюлоза;саpcules;tecnology;potato starch;basic magnesium carbonat;microcrystallin cellulose |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. |
Бібліографічний опис: | Куценко, С. А. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною на-стойкою/ С. А. Куценко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. – 2013. - № 22(4). – С. 286 – 292. |
Короткий огляд (реферат): | За допомогою комплекса фізико-хімічних і технологічних досліджень були вивчені властивості крохмалю картопляного, магнію карбонату основного, мікрокристалічної целюлози, сіліфікованої мікрокристалічної целюлози. Встановлено, за ступенем пористості вищі показники мають сіліфікована мікрокристалічна целюлоза 50 та магнію карбонат основний, а за ступенем вологоутримання мікрокристалічна целюлоза та сіліфікована мікрокритсалічна целюлоза. Втсановлена доцільність подальших досліджень по встановленню раціонального складу твердої лікарської форми у вигляді капсул зі складної настойки з використанням мікрокристалічної целюллози як носія діючої речовини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куценко.pdf | 21,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.