Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Title: Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною настойкою
Authors: Куценко, С. А.
Куценко, С. О.
Kytsenko, S. A.
Keywords: капсули;технологія;крохмаль картопляний;магнію карбонат основний;мікрокристалічна целюлоза;сіліфікована мікрокристалічна целюлоза;саpcules;tecnology;potato starch;basic magnesium carbonat;microcrystallin cellulose
Issue Date: 2013
Publisher: «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика.
Bibliographic description (Ukraine): Куценко, С. А. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною на-стойкою/ С. А. Куценко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. – 2013. - № 22(4). – С. 286 – 292.
Abstract: За допомогою комплекса фізико-хімічних і технологічних досліджень були вивчені властивості крохмалю картопляного, магнію карбонату основного, мікрокристалічної целюлози, сіліфікованої мікрокристалічної целюлози. Встановлено, за ступенем пористості вищі показники мають сіліфікована мікрокристалічна целюлоза 50 та магнію карбонат основний, а за ступенем вологоутримання мікрокристалічна целюлоза та сіліфікована мікрокритсалічна целюлоза. Втсановлена доцільність подальших досліджень по встановленню раціонального складу твердої лікарської форми у вигляді капсул зі складної настойки з використанням мікрокристалічної целюллози як носія діючої речовини.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куценко.pdf21,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.