Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Название: Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту
Авторы: Загайко, А. Л.
Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Кравченко, Г. Б.
Кравченко, Г. Б.
Kravchenko, G. B.
Красільнікова, О. А.
Красильникова, О. А.
Krasilnikova, O. A.
Ключевые слова: ліпіди;lipids;липиды;виноград;виноград;grapes;високожирова дієта;транс-ізомери жирних кислот (ТЖК);цис-ізомерів жирних кислот (ЦЖК)
Дата публикации: 2014
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Загайко, А. Л. Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту / А. Л. Загайко, Г. Б. Кравченко, О. А. Красільнікова // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ХХХ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 22 трав. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 193-197.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри біологічної хімії та ветеринарної медицини
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
193-197.pdf127,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.