Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Назва: Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту
Автори: Загайко, А. Л.
Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Кравченко, Г. Б.
Кравченко, Г. Б.
Kravchenko, G. B.
Красільнікова, О. А.
Красильникова, О. А.
Krasilnikova, O. A.
Теми: ліпіди;lipids;липиды;виноград;виноград;grapes;високожирова дієта;транс-ізомери жирних кислот (ТЖК);цис-ізомерів жирних кислот (ЦЖК)
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Загайко, А. Л. Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту / А. Л. Загайко, Г. Б. Кравченко, О. А. Красільнікова // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ХХХ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 22 трав. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 193-197.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри біологічної хімії та ветеринарної медицини
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193-197.pdf127,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.