Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932| Назва: | Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту |
| Автори: | Загайко, А. Л. Загайко, А. Л. Zagayko, A. L. Кравченко, Г. Б. Кравченко, Г. Б. Kravchenko, G. B. Красільнікова, О. А. Красильникова, О. А. Krasilnikova, O. A. |
| Теми: | ліпіди;lipids;липиды;виноград;виноград;grapes;високожирова дієта;транс-ізомери жирних кислот (ТЖК);цис-ізомерів жирних кислот (ЦЖК) |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Загайко, А. Л. Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту / А. Л. Загайко, Г. Б. Кравченко, О. А. Красільнікова // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ХХХ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 22 трав. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 193-197. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932 |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій кафедри лабораторної дiагностики, мікробіології та біологічної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 193-197.pdf | 127,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.