Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Назва: Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами
Автори: Грудько, В. О.
Грудько, В. А.
Grudko, V. O.
Георгіянц, В. А.
Георгиянц, В. А.
Georgiyantz, V. A.
Матерієнко, А. С.
Материенко, А. С.
Materiienko, A. S.
Теми: харчові барвники;пищевые красители;food coloring;синтетичні азобарвники;синтетические азокрасители;synthetic azo dye;алергія;аллергия;allergy
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Матерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
196укр.pdf141,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.