Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Назва: | Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами |
Автори: | Грудько, В. О. Грудько, В. А. Grudko, V. O. Георгіянц, В. А. Георгиянц, В. А. Georgiyantz, V. A. Матерієнко, А. С. Материенко, А. С. Materiienko, A. S. |
Теми: | харчові барвники;пищевые красители;food coloring;синтетичні азобарвники;синтетические азокрасители;synthetic azo dye;алергія;аллергия;allergy |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Матерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
196укр.pdf | 141,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.