Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Title: | Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами |
Authors: | Грудько, В. О. Грудько, В. А. Grudko, V. O. Георгіянц, В. А. Георгиянц, В. А. Georgiyantz, V. A. Матерієнко, А. С. Материенко, А. С. Materiienko, A. S. |
Keywords: | харчові барвники;пищевые красители;food coloring;синтетичні азобарвники;синтетические азокрасители;synthetic azo dye;алергія;аллергия;allergy |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Матерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
196укр.pdf | 141,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.