Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Title: Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами
Authors: Грудько, В. О.
Грудько, В. А.
Grudko, V. O.
Георгіянц, В. А.
Георгиянц, В. А.
Georgiyantz, V. A.
Матерієнко, А. С.
Материенко, А. С.
Materiienko, A. S.
Keywords: харчові барвники;пищевые красители;food coloring;синтетичні азобарвники;синтетические азокрасители;synthetic azo dye;алергія;аллергия;allergy
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Матерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
196укр.pdf141,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.