Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5494
Назва: | Вивченя бактерійних заквасок «Йогурт» і «Ацидолакт» |
Автори: | Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Стрельников, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. Беліченко, П. Беличенко, П. Belichenko, P. |
Теми: | кисломолочні продукти;кисломолочные продукты;dairy products;бактеріальні закваски;бактериальные закваски;bacterial starters |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Стрілець, О. П. Вивченя бактерійних заквасок «Йогурт» і «Ацидолакт» / О. П. Стрілець, П. Беліченко, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 281-282. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5494 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
281-282укр.pdf | 147,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.