Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5494
Назва: Вивченя бактерійних заквасок «Йогурт» і «Ацидолакт»
Автори: Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельников, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Беліченко, П.
Беличенко, П.
Belichenko, P.
Теми: кисломолочні продукти;кисломолочные продукты;dairy products;бактеріальні закваски;бактериальные закваски;bacterial starters
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Стрілець, О. П. Вивченя бактерійних заквасок «Йогурт» і «Ацидолакт» / О. П. Стрілець, П. Беліченко, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 281-282.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5494
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
281-282укр.pdf147,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.