Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569
Title: Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому
Authors: Зайченко, Г. В.
Файзуллін, О. В.
Стахорська, М. О.
Зайченко, Г. В.
Файзуллин, А. В.
Стахорская, М. О.
Zaychenko, G. V.
Faizullin, O. V.
Stahorska, M. O.
Keywords: метаболічний синдром;метаболический синдром;metabolic syndrome
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Зайченко, Г. В. Перспективи застосування харчового продукту з м’якоттю персика для лікування та профілактики метаболічного синдрому / Г. В. Зайченко, О. В. Файзуллін, М. О. Стахорська // Фармакоекономіка в Україні : стан та перспективи розвитку : матеріали VII наук.-практ. Internet-конф. 20 листоп. 2014 р., м. Харків. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 127-129.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5569
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из фармакоэкономика - 2014-49.pdf215,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.