Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5868
Title: Стратегічний менеджмент. Методичні рекомендації до практичних занять
Authors: Мороз, С. Г.
Moroz, S. G.
Keywords: стратегія;конкуренція;матриця;конкурентоспроможність
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Мороз, С. Г. Стратегічний менеджмент: метод. рек. до практ. занять для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форм навч. / С. Г. Мороз. – Х. : НФаУ, 2014. – 53 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення, тестові завдання для контролю знань, задачі для вирішення, та питання до підсумкового контролю знань. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи з дисципліни «Стратегічний менеджмент» для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної і заочної форми навчання.
Description: Методичні рекомендації до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання покликані допомогти студентові оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками зі стратегічного менеджменту суб'єктів господарювання, зокрема щодо розуміння сутності і необхідності розробки стратегії підприємства, оцінки зовнішнього та внутрішнього середовища, в якому діє організація, розробки основних напрямків, методів та інструментів досягнення поставлених цілей в наявних можливостях і в ситуаціях, що складаються. Методичні рекомендації включають перелік тем з дисципліни з питаннями, що підлягають вивченню, теми рефератів, практичні завдання, тестові завдання для контролю знань, перелік питань до підсумкового модульного контролю та список рекомендованої літератури.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5868
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості
Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод._вказ._до_практ._зан._Стратегічний_менеджмент.pdf
  Restricted Access
809,23 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.