Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5868
Назва: Стратегічний менеджмент. Методичні рекомендації до практичних занять
Автори: Мороз, С. Г.
Moroz, S. G.
Теми: стратегія;конкуренція;матриця;конкурентоспроможність
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Мороз, С. Г. Стратегічний менеджмент: метод. рек. до практ. занять для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форм навч. / С. Г. Мороз. – Х. : НФаУ, 2014. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення, тестові завдання для контролю знань, задачі для вирішення, та питання до підсумкового контролю знань. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи з дисципліни «Стратегічний менеджмент» для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної і заочної форми навчання.
Опис: Методичні рекомендації до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання покликані допомогти студентові оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками зі стратегічного менеджменту суб'єктів господарювання, зокрема щодо розуміння сутності і необхідності розробки стратегії підприємства, оцінки зовнішнього та внутрішнього середовища, в якому діє організація, розробки основних напрямків, методів та інструментів досягнення поставлених цілей в наявних можливостях і в ситуаціях, що складаються. Методичні рекомендації включають перелік тем з дисципліни з питаннями, що підлягають вивченню, теми рефератів, практичні завдання, тестові завдання для контролю знань, перелік питань до підсумкового модульного контролю та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5868
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості
Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод._вказ._до_практ._зан._Стратегічний_менеджмент.pdf
  Обмежений доступ
809,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.