Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6024
Назва: Study bacterial starters used in the production of fermented milk products
Автори: Kulyk, R. V.
Kalyuzhnaya, O. S.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Кулик, Р. В.
Калюжная, О. С.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Кулик, Р. В.
Калюжна, О. С.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Теми: bacterial;milk products;бактеріальний;молочні продукти;бактериальный;молочные продукты
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Study bacterial starters used in the production of fermented milk products / R. V. Kulyk, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6024
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133.pdf91,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.