Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6024
Назва: | Study bacterial starters used in the production of fermented milk products |
Автори: | Kulyk, R. V. Kalyuzhnaya, O. S. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Кулик, Р. В. Калюжная, О. С. Стрилец, О. П. Стрельников, Л. С. Кулик, Р. В. Калюжна, О. С. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. |
Теми: | bacterial;milk products;бактеріальний;молочні продукти;бактериальный;молочные продукты |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Study bacterial starters used in the production of fermented milk products / R. V. Kulyk, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 133. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6024 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
133.pdf | 91,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.