Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6059
Назва: | Research adhesive properties of starter for production of functional food – cottage cheese |
Автори: | Reznik, R. A. Kalyuzhnaya, O. S. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Резник, Р. А. Калюжная, О. С. Стрилец, О. П. Стрельников, Л. С. Резнік, Р. А. Калюжна, О. С. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. |
Теми: | adhesive;starter;food;cheese;адгезійні;стартер;їжа;сир;адгезионные;стартер;еда;сыр |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Research adhesive properties of starter for production of functional food – cottage cheese / R. A. Reznik, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 136. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6059 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
136.pdf | 89,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.