Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6059
Назва: Research adhesive properties of starter for production of functional food – cottage cheese
Автори: Reznik, R. A.
Kalyuzhnaya, O. S.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Резник, Р. А.
Калюжная, О. С.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Резнік, Р. А.
Калюжна, О. С.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Теми: adhesive;starter;food;cheese;адгезійні;стартер;їжа;сир;адгезионные;стартер;еда;сыр
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Research adhesive properties of starter for production of functional food – cottage cheese / R. A. Reznik, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6059
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
136.pdf89,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.