Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6087
Title: Отримання та стандартизація ліпофільного комплексу жовчі тварин
Other Titles: Получение и стандартизация липофильного комплекса желчи животных
Preparation and standardization lipophilic complex bile animals
Authors: Стремоухов, О. О.
Стремоухов, А. А.
Stremouhov, O. O.
Keywords: жовч;жовчні кислоти;холева кислота;ліпофільний комплекс;глікопротеїновий комплекс;желчь;желчные кислоты;холевая кислота;лиофильный комплекс;гликопротеиновый комплекс;bile;bile acids;cholic acid;lipophilic complex;glycoprotein complex
Issue Date: 2013
Publisher: Фармацевтичний часопис
Bibliographic description (Ukraine): Стремоухов, О. О. Отримання та стандартизація ліпофільного комплексу жовчі тварин / О. О. Стремоухов // Фармацевтичний часопис. - 2013. - № 2. - С. 41-43.
Abstract: Запропонована комплексна переробка жовчі тварин. Визначенні деякі параметри стандартизації комплексів жовчі. Розроблені методики якісного аналізу та визначення кількісного вмісту жовчних кислот у ліпофільному комплексі. Вміст жовчних кислот у перерахунку на холеву кислоту повинен бути не менше 16%.
Предложена комплексная переработка желчи животных. Определены некоторые параметры стандартизации комплексов желчи. Разработаны методики качественного анализа и определения количественного содержания желчных кислот в липофильном комплексе. Содержание желчных кислот в пересчете на холевой кислоты должен быть не менее 16%.
A complex processing bile animals. Identified some options standardization systems of bile. The techniques of qualitative analysis and determine the quantity of bile acids in the lipophilic complex. The content of bile acids based on cholic acid should be at least 16%.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6087
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phch_2013_2_10.pdf227,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.