Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6087
Назва: | Отримання та стандартизація ліпофільного комплексу жовчі тварин |
Інші назви: | Получение и стандартизация липофильного комплекса желчи животных Preparation and standardization lipophilic complex bile animals |
Автори: | Стремоухов, О. О. Стремоухов, А. А. Stremouhov, O. O. |
Теми: | жовч;жовчні кислоти;холева кислота;ліпофільний комплекс;глікопротеїновий комплекс;желчь;желчные кислоты;холевая кислота;лиофильный комплекс;гликопротеиновый комплекс;bile;bile acids;cholic acid;lipophilic complex;glycoprotein complex |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Фармацевтичний часопис |
Бібліографічний опис: | Стремоухов, О. О. Отримання та стандартизація ліпофільного комплексу жовчі тварин / О. О. Стремоухов // Фармацевтичний часопис. - 2013. - № 2. - С. 41-43. |
Короткий огляд (реферат): | Запропонована комплексна переробка жовчі тварин. Визначенні деякі параметри стандартизації комплексів жовчі. Розроблені методики якісного аналізу та визначення кількісного вмісту жовчних кислот у ліпофільному комплексі. Вміст жовчних кислот у перерахунку на холеву кислоту повинен бути не менше 16%. Предложена комплексная переработка желчи животных. Определены некоторые параметры стандартизации комплексов желчи. Разработаны методики качественного анализа и определения количественного содержания желчных кислот в липофильном комплексе. Содержание желчных кислот в пересчете на холевой кислоты должен быть не менее 16%. A complex processing bile animals. Identified some options standardization systems of bile. The techniques of qualitative analysis and determine the quantity of bile acids in the lipophilic complex. The content of bile acids based on cholic acid should be at least 16%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6087 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Phch_2013_2_10.pdf | 227,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.